Communicatie

Tijdelijk extra handjes nodig of op zoek naar iemand die je gericht communicatieadvies kan geven? Dankzij onze jarenlange ervaring en brede kennis, kunnen wij elk communicatievraagstuk voor je oplossen.

Advies & ondersteuning

Wil je als bedrijf je marketing- en communicatie op een hoger niveau tillen of heb je tijdelijk extra ‘marketing- of communicatie handjes nodig’, ook dan ben je bij Level Agency aan het juiste adres.

Samen sparren, ideeën concreet uitwerken en slagen maken, daar krijgen wij energie van! Loop je met je bedrijf tegen bepaalde zaken aan of weet je dat het beter kan, maar niet hoe je dit in de praktijk moet aanpakken? Geen probleem, wij springen graag in het diepe en zorgen ervoor dat jij op ons communicatieadvies en – strategie kunt verder bouwen.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Search Engine Optimization (SEO), oftewel ervoor zorgen dat je als zoekresultaat bovenaan in Google komt te staan. Dit is echt wat je noemt een vak apart. Maar wil je als bedrijf alles uit je online aanwezigheid halen, dan mag je SEO niet zomaar aan je voorbij laten gaan. Het team van Level Agency is gespecialiseerd in SEO en op de hoogte van alle belangrijke tips & tricks. Ben jij klaar om met jouw bedrijf bovenaan in Google te komen staan? Wij gaan deze uitdaging namelijk maar al te graag aan!

Op hoofdlijnen ziet het SEO-traject er als volgt uit en pakken wij de volgende zaken voor je op:

Zoekwoordanalyse

Waar liggen de kansen voor jouw bedrijf? Inclusief concurrentieanalyse.

Techniek

Voor een goede SEO-score moet de snelheid van je website optimaal zijn.

Linkbuilding

We gaan aan de slag met de plaatsing van links naar jouw website, zodat je website meer autoriteit krijgt binnen de zoekresultaten.

Copywriting

We pakken zowel de SEO-optimalisatie van (bestaande) landingspagina’s als het schrijven van aanvullende blogs voor specifieke thema’s en onderwerpen op.

Copywriting

Copywriting, toveren met magische woorden. Iedereen kan schrijven, maar schrijf je voor het web of e-mailmarketing, dan is dat toch echt even andere koek. En laat dat schrijven voor ons nu precies ‘a piece of cake’ zijn. De copywriter van Level Agency schrijft al jarenlang pakkende online teksten, zowel voor kleinere bedrijven als de grote multinationals. Van energiemaatschappijen tot huisartspraktijken en van bouwbedrijven tot yogadocenten. Elke tekst is bij ons in goede handen.

Hoe drink jij je koffie?

Dan zetten wij ‘m alvast voor je klaar! Want of je nu benieuwd bent naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of een specifieke vraag voor ons hebt, we gaan graag het gesprek met je aan. Ons team denkt met je mee en je kunt rekenen op een uitdagende sparringpartner.

Natuurlijk geheel vrijblijvend. Al zijn we zelf wel meer van een lange termijn relatie.