Digital marketing

Met een goede online promotie van je bedrijf, merk, dienst of product kun je het verschil maken en de concurrentie ver achter je laten. Ons bureau pakt de marketingcommunicatie van A tot Z voor je op.

Op het juiste moment, op de juiste plek…

En vooral ook met de juiste boodschap! Dat is precies waar het om draait bij digital marketing. Want met een goede online marketing strategie zet je niet alleen je bedrijf of product in de spotlights. Je creëert klanten voor het leven!

Social Media

Social media, je ontkomt er vandaag de dag niet meer aan. Maar wil je de verschillende social platformen goed en volledig onderhouden en er het optimale uithalen, dan kost dat veel tijd. Level Agency kan deze zorg geheel voor jouw bedrijf uit handen nemen en het volledige beheer overnemen, of het nu gaat om contentcreatie, advertising of interaction met je volgers.

Tarieven

Het beheer van social media is al mogelijk vanaf een bedrag van ANG 499 per maand. Voor Social Media Advertising gelden maatwerk tarieven. Heb je specifieke wensen op het gebied van het beheer van social media? Neem dan zeker contact met ons op. We denken graag met je mee, alles is mogelijk!

 

*Dit bedrag is gebaseerd op maximaal 10 interactions per week, verdeeld over alle kanalen.

Search Engine Advertising

Duik met ons in de online wereld van adverteren en je zult zien dat er veel winst te behalen valt. Zo leidt een combi van een social & search advertentie tot een hogere conversieratio en omzet per klik. Win-win!

Advies & Strategie

Samen maken we een online marketing strategie, waar je niet omheen kan

Uitvoering

We nemen het werk voor je uit handen. En hebben aan een half woord genoeg

Monitoring

We houden lopende campagnes nauwlettend in de gaten en delen de resultaten

Optimalisatie

We gaan altijd voor beter. Op basis van resultaten en nieuwe inzichten blijven we verbeteren

Google Ads

Begin je een online zoektocht, dan kom je al snel uit bij Google. Wil je er zeker van zijn dat potentiële klanten jouw merk of bedrijf vinden via Google Zoeken of Google Maps? Dan is Google Ads de uitkomst. Je betaalt met het adverteren via Google alleen voor resultaten, zoals klikken op je website of telefoontjes naar je bedrijf.

Level Agency helpt je graag verder op weg in de wondere wereld van Google. Wij kunnen voor jouw bedrijf search campagnes, display campagnes en retargeting campagnes inrichten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op!

Marketplaces

Heb je een e-commerce bedrijf en wil je online verder uitbreiden qua afzetmarkt? Dan kunnen Marketplaces wel eens heel interessant zijn. Denk hierbij aan platformen als Amazon, Bol.com of Beslist.nl. Bij Level Agency hebben we jarenlange ervaring op het gebied van de samenwerking met marketplaces, zowel op de Europese als de internationale markt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden op het gebied van Marketplaces? Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer!

Hoe drink jij je koffie?

Dan zetten wij ‘m alvast voor je klaar! Want of je nu benieuwd bent naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of een specifieke vraag voor ons hebt, we gaan graag het gesprek met je aan. Ons team denkt met je mee en je kunt rekenen op een uitdagende sparringpartner.

Natuurlijk geheel vrijblijvend. Al zijn we zelf wel meer van een lange termijn relatie.