Onze klanten

01

Oxxio

Communicatie, Marketing, SEO
Van de energie van Oxxio word je extra opgewekt, want zij maken alles zo simpel en leuk mogelijk. Oxxio gelooft dat iedereen energie krijgt van supersimpele diensten en apps. Daarom doen zij zoveel mogelijk digitaal. Inmiddels al voor ruim 250.000 opgewekte klanten.

02

Eneco

Marketing & Events
Eneco is al meer dan 100 jaar actief op het gebied van energie en levert in deze tijd 100% groene stroom, opgewekt door de wind en de Nederlandse zon. En dat voor een scherpe prijs. Eneco is de duurzaamste stroomleverancier van de grote energiebedrijven.

03

Huisartsen Curacao

Design, Development, SEO, Hosting, Branding
Huisartsen Curaçao staat voor het leveren van kwalitatief goede zorg volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten. Naast hun moderne praktijk in Pietermaai bieden de innoverende huisartsen ook online consulten aan.

04

Adventure Tours Curacao

Design, Development, SEO, Marketing
Adventure Tours Curacao is the most diverse watersports and boat tour company in Curacao, offering standard and customized tours.

05

One You Wellness

Design, Development, Hosting, Branding
One You Wellness focuses on personalized nutrition counseling and education through a holistic approach. By giving you the support and guidance wherever you are on your journey. 

06

WELD Infra & Milieu

Design, Development, Beheer, Marketing
Bij WELD Infra & Milieu werkt een gedreven en enthousiast team dagelijks aan uiteenlopende projecten in de grond- weg- en waterbouw.

07

BoVaarbewijs Curacao

Design, Development, SEO, Marketing
Met de professionele theorie- en praktijklessen van BoVaarbewijs heb je je vaarbewijs zo in je pocket. Want of je nu wilt varen met een plezierjacht, vissersboot of jetski, met de vaarlessen van BoVaarbewijs kun je met een veilig en zeker gevoel het Spaanse Water of de Caribische Zee op.

08

ECNP

Social Media, Online Marketing
ECNP is een onafhankelijke wetenschappelijke vereniging die zich toelegt op de wetenschap en behandeling van hersenaandoeningen. Het is de grootste niet-institutionele voorstander van toegepast en translationeel neurowetenschappelijk onderzoek en onderwijs in Europa.

09

DSG

Communicatie, Marketing
Met zes formules en meer dan duizend collega’s levert DSG aan bouwend Nederland. Samen met klanten en leveranciers maakt DSG de wereld iedere dag weer mooier en duurzamer. Dat is DSG.

10

Fysiotherapie Eisner & Kuiper

Design, Development, Beheer
Fysiotherapie Eisner & Kuiper staat voor deskundigheid en een persoonlijke benadering. 

11

Auto Huren Curacao

Design, Development, Marketing
Of je nu op zoek bent naar een goedkope huurauto of een luxere auto voor meerdere personen, bij Auto Huren Curacao ben je aan het juiste adres.

12

Century 21 Curacao

Marketing ondersteuning
Century 21 Curacao is sinds 1971 actief en zijn dé makelaar als u op zoek bent naar een huis, appartement of villa in Curacao.

13

Lazy Lama

Design, Development, Marketing, Branding
Sinds 2018 shop je bij Lazy Lama de leukste en meest originele baby- en kidsproducten, van tijdloze accessoires tot het mooiste speelgoed. En natuurlijk is alles duurzaam en 100% veilig.

14

Misioo Nederland

Design, Development, Marketing

Misioo is de wereldleider op het gebied van design ballenbakken. Alle producten zijn met veel zorg gemaakt in Europa en voldoen aan de gestelde veiligheidsnormen voor kinderen. Naast speelplezier integreren de producten van Misioo ook perfect in onze leefruimtes, dankzij een mooi en tijdloos design.

15

De Mind Company

Design, Development, Branding
Vicky Weel van De Mind Company is gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van mensen met stress gerelateerde klachten, burn-outs, angst en depressies. Daarnaast geeft zij ook Mindfulness- en Yoga-lessen.

16

WoonEnergie

Marketing, Communicatie
WoonEnergie is de enige energieleverancier in Nederland die er speciaal is voor woningcorporaties en hun huurders. Omdat zij zijn opgericht door woningcorporaties, kennen zij deze wereld als geen ander.

17

Biodry Caribbean

Design, Development, SEO, Marketing
Biodry is een gepatenteerde Zwitserse technologie die capillaire opstijgende vochtigheid in muren permanent elimineert. De definitieve oplossing voor wandvocht.

Hoe drink jij je koffie?

Dan zetten wij ‘m alvast voor je klaar! Want of je nu benieuwd bent naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of een specifieke vraag voor ons hebt, we gaan graag het gesprek met je aan. Ons team denkt met je mee en je kunt rekenen op een uitdagende sparringpartner.

Natuurlijk geheel vrijblijvend. Al zijn we zelf wel meer van een lange termijn relatie.