Webdesign

Of het nu gaat om een simpele website met enkele pagina’s of een complexe webshop. Wij kunnen het allemaal en denken graag met je mee! We zijn een Webdesign Agency in Curacao. We werken met verschillende CMS-programma’s zoals WordPress, Shopify, Lightspeed en nog veel meer.

Een goed begin, is een goede website…

Als bedrijf kun je vandaag de dag niet meer om de online wereld heen. Een goede website straalt betrouwbaarheid uit en heeft een professionele uitstraling. Want ook online geldt, een goede eerste indruk kun je maar één keer maken! En juist daarom is een moderne en mobielvriendelijke website een must-have!

Maak een statement met je website

Samen bespreken we wat voor jouw bedrijf belangrijke aspecten zijn. Wat wil je uitstralen en je klanten als online visitekaartje meegeven? Hoe laat je de concurrentie ver achter je? Ons doel is om online uit te stralen waar jouw bedrijf voor staat.

Intake

Samen gaan we tot de kern van jouw bedrijf. Want alleen zo komen we erachter hoe we je bedrijfswebsite het beste kunnen vormgeven.

Design & bouw

De kaders zijn geschetst en het plan is duidelijk, dan gaan we aan de slag met het design en de bouw van de site. Samen in overleg met jou.

De lancering

Yes, het is zover. Haal de champagne en confetti maar tevoorschijn. Jouw website is klaar en kan de lucht in!

Support

Ook na de lancering kun je nog op ons rekenen. We bieden onze klanten standaard 2 weken gratis support aan.

Webdesign tarieven

Eerlijke en transparante tarieven, daar kun je bij ons van op aan. We brengen geen onverwachte kosten in rekening en geven vooraf precies aan waar je rekening mee moet houden. Ook in het geval van meerwerk. Heb je specifieke wensen? Dan maken we voor jou een offerte op maat, precies afgestemd op basis van jouw wensen.

Webhosting tarieven

Webhosting moet simpel, probleemloos en betaalbaar zijn. Binnen enkele minuten je eigen website online. Opgeslagen op supersnelle en veilige webservers, die gebruikmaken van de nieuwste technieken voor een uitstekende online ervaring voor je klanten. Onze tarieven voor hosting zijn als volgt:

Onze klanten

 

Hoe drink jij je koffie?

Dan zetten wij ‘m alvast voor je klaar! Want of je nu benieuwd bent naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of een specifieke vraag voor ons hebt, we gaan graag het gesprek met je aan. Ons team denkt met je mee en je kunt rekenen op een uitdagende sparringpartner.

Natuurlijk geheel vrijblijvend. Al zijn we zelf wel meer van een lange termijn relatie.